Wednesday, May 2, 2012

Budak KUNGfu..





Tgk tgk tajuk mesti kaorang rasa pelik lah dah kan 
walaupun tajuknya budak kungfu
budak kungfu tu bukanlah saya ,walau dulu ada cita-cita gak
nak jadi budak martial art tapi belajar xabis lallala
ok setakat tu je
sebenarnya nak cter pasal dua budak cute kat atas tu ^^
kok siu man ngan ashton chen

Time kechik2 dulu memang saya nie kipas susah mati
lama juga xtengok diorag nie
cuma baru2 nie dk on  fb tiba ternampak gambar bdk2 nie
apa yg lebih excited diorg tunjuk gmbr bdk2 nie dah besor
panjang ..wow tak sangka budak secomel nie membesar
jadi sehensem itu hehhehe
nak tgk diorg DEWASA???
|
|
|
V

HENsem tak hehehhehe
cuma sekarang xpasti sama da diorang masih aktif berlakon atau tak
nak sangat tgk diorang berlakon sama versi dewasa lak
mesti lawak kan heheh
harap2 ada special movie dua2 org nie berganding bahu balik
^^
BYEbye..

p/s: Sebelum tu GIF pic assalamualaikum tu saya ambik kat blog
Budak Purple ^^

SeBArkan Sayap PeNUlisan O.O

4 comments:

  1. Akak pun suka derang ni..comel je masa kecik2 tu kan..besar dh hensem2 semua..lagilah ramai yg kejar.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah time kechik tu diorg nie mmg come l..tup2 besar kalau diorg berlakon lagi rasanya meletup filem hehhe.

      Delete
  2. suka gler crt kungfu dak2 ni berlakon.mmg xpenah miss tgk. muka xberubh. lawak tang dak gemuk tu kencing ler, kentut ler. lawak2.. hehe

    ReplyDelete
  3. PENCARIAN SPONSOR RANDOM GA BY CIK FIE TELAH BERMULA SEKARANG (!) Baca !!
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved NewCastleInsan.Blogspot.